Joyce Heerings

Joyce Heerings Mooi Haar Huis

 

Samen met Heidi, Angelique, Chayenne en mijn dochter Josje vorm ik met veel plezier ons MOOI HAAR HUIS TEAM .
Ik ben sinds mijn 14e jaar mee aan het helpen in deze salon, toen nog van mijn ouders Pierre & Lily Heerings. Vervolgens heb ik mijn haar- en visagieopleidingen voltooid.
Mijn passie is HAAR, het steeds up to date blijven van trends in knippen, stijlvol opsteken, trendy updo’s en MOOI verzorgd haar.
Met al onze vaardigheden en ervaringen die wij in HUIS hebben adviseren we het beste voor de vrouw in onze stoel en zo maken we samen de mooiste versie van jezelf. Het mooiste wat er voor mij is om jou, onder onze handen, te zien stralen.

Josje Thewissen

Josje - Mooi Haar Huis

 

Mijn passie is KLEUR in de ruimste zin van het woord. Met name het kleuren van haar, blenden, balayages, highlights met de nieuwste technieken en intensieve verzorging. Ook make-up doe ik heel graag, voor bruiloften, party looks, fotoshoots, make-up workshops of handige make-up tips & tricks voor iedere dag. Mijn motto is dan ook: when you look good, you feel good.

Voor mijn opleiding visagie ben ik naar Amsterdam verhuisd en daar heb ik de opleiding gevolgd bij JDO Academy.
Mijn hairstylist opleiding heb ik gevolgd bij B Academy en ben gecertificeerd Star Colorist.
 

StarColorist_certicaat

Star Colorist is het kwaliteitslabel van L’Oréal Professionnel, waar kleurspecialisten zich mee kunnen onderscheiden. Deze kleurspecialisten zijn op de hoogte van de laatste nieuwe behandelingen en trends op het gebied van haarkleuringen.

Heidi

Team lid Mooi Haar Huis

 

Na mijn haar- en visagie opleiding in Tongeren (België) en specialisatie in Hasselt (België) ben ik sinds 1992 nog steeds met veel plezier werkzaam in deze salon.

Ik ben graag met mode bezig en vind het daarom fijn om iedere klant volgens de laatste nieuwe trend te adviseren. Ik vind het dan ook heel leuk om mezelf te blijven ontwikkelen door trainingen te volgen. Ik geef graag advies over hoofdhuid problematiek en vertel je alles hoe je je haar zo goed mogelijk kunt verzorgen hier in onze salon en zeker ook voor thuis.

Angelique

Team lid Mooi Haar Huis

 

Ik ben geboren in Maastricht en woon nu samen met mijn vriend en onze zoon in de wijk Hazendans. Op mijn 17e ben ik de kappersopleiding gaan doen en meteen ook hier in de salon begonnen met werken. Ik weet nog goed dat Heidi er toen al een aantal jaartjes werkte en dat Joyce in verwachting was van Josje, die nu al een paar jaar mijn collega is.

Ik was als klein meisje altijd met haren bezig, was het niet de pop dan waren het wel mijn nichtjes of zusje die eraan moesten geloven. Ik vind het leuk om een beetje gek te doen met mijn haren, een gek kleurtje of een opvallend kapsel. Ik vind het fijn om mensen blij te maken met een totale metamorfose, maar ook met een kleine aanpassing kun je een groot verschil te maken. Dat maakt me heel erg trots.

Chayenne

Chayenne Mooi Haar Huis

 

Ik ben geboren in Maastricht en woon samen met mijn vriend in Rothem. In 2017 heb ik mijn kappersdiploma behaald en sinds kort werk ik met veel plezier bij MOOI HAAR HUIS waar ik volop trainingen volg. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met kleuren en jou in de watten te leggen in onze salon.